Routeverkorting. - Reisverslag uit Stroncone, Italië van Gerrit en Hennie Niessink - WaarBenJij.nu Routeverkorting. - Reisverslag uit Stroncone, Italië van Gerrit en Hennie Niessink - WaarBenJij.nu

Routeverkorting.

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie

16 Augustus 2010 | Italië, Stroncone

Dag 115. Maandag 16-08. temp. 30 gr. Hoogte 451 mtr.

Terni - Stroncone. 9 km. 2.15 uur.

Met de stadsdienst gaan we naar de rand van de stad, gisteren hebben we de hele stad al lopend doorkruist. Vandaar lopen we naar Stroncone. We hebben nu de route 56 km, is drie dagen, ingekort door niet rond Riëti te gaan. Ongetwijfeld missen we nu veel, maar het is een keus. Strocone is een prachtig historische stadje waar we onze ogen uitkijken. We logeren bij het gastvrije B&B Emely, mevrouw zag ons lopen en gaf ons haar adres. We mogen zelfs op haar computer (heel even, je moet er geen misbruik van maken). Morgen pakken we de route van Kees weer op. We hebben nog ruim 100 km te gaan tot Rome.

• 22 Augustus 2010 - 13:26

Anny Alferink:

Hallo Hennie en Gerrit,

Ik voel een beetje kippenvel, jullie zijn er 'bijna', want wat is voor jullie nou 100 km!
    Afgelopen donderdag heb ik het met een paar IVN'ers nog over je gehad Hennie, het was nl de jaarlijkse auto-(bruine)heidetocht, toch eigenlijk jouw 'kindje'. Er waren 'maar' 50 auto's, maar wat een dankbaarheid.
    O.a. Gerrit Tijhof, Hanneke van Schooten en Angela te Pas groeten jullie en natuurlijk Ton.
    Hopelijk wegen de laatste loodjes niet te zwaar. Succes!

• 22 Augustus 2010 - 18:00

JUL:

Da's een flinke tijdwinst! Zo zitten jullie weer perfect op schema. Rome komt nu toch "angstig" dichtbij. Vier lange maanden naar uitgekeken, veel "avonturen" beleefd, veel leuke mensen ontmoet, wat kleine ongelukjes meegemaakt, familie en kennissen ontmoet, een hondenbeet "overleefd", Belgen "afgeschud", heel veel regen zien vallen, hoge en lage temperaturen getrotseerd, wat kleine dipjes "overleefd" enz enz... Een "normaal" mens heeft daar een heel leven voor nodig... "Rome, here they come..."

Verslag uit: Italië, Stroncone

KIKA actie

17 September 2010

Epiloog
Gerrit en Hennie

Voettocht Lochem – Rome. Na onze voettocht van de Waddenzee naar de Middellandsezee ( eerst Pieterpad en daarna de G.R. 5 ) lag het al lange tijd in onze bedoeling om onze wandelschoenen aan te trekken voor weer een lange tocht. Het liefst zoveel mogelijk langs onbekende en onverharde paden. Onze keuze viel daarbij op Rome. Een prachtige tocht via oude Romaanse pelgrims- en handelswegen, met natuurlijk aan het eind de prachtige oude stad Rome. Na een winter van route plannen en andere voorbereidingen vertrekken we 24 april 2010. We hebben er ontzettend veel zin in!

Actief sinds 08 April 2010