Cascade delle Marmore.
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie
15 Augustus 2010 | Italië, Terni
Ferentillo - Terni. 21 km. 5.15 uur.
Het heeft flink geregend de afgelopen nacht, dus de eerste paar uur lekker koel. Na een paar uur zijn we bij de watervallen van Marmore. Het is een drukte van belang. Een toeristische trekpleister, veel verkeer rondom en rijen voor de kassa's. We kunnen het gebied niet doorkruizen en moeten noodgedwongen het asfalt nemen. Vanaf de weg waar we lopen hebben we een prachtig gezicht op deze watervallen. Het is een heel rotsachtig gebied met mooie panorama's rondom. Het is 14. uur als we in Terni aan komen, het centrum is helemaal uitgestorven. Het is een 'dode' stad, er loopt ook geen enkele wandelroute doorheen. Als we echter twee uur later er weer doorkomen is het drukker, de mannen op het ene- de vrouwen op het andere plein. Bijna alles is gesloten, allemaal vacanze. Alles is de stad uitgetrokken! Kunnen we ons voorstellen, doen wij morgen ook weer!
22 Augustus 2010 - 13:10
J.v.d. Meer:
Prachtige verslagen geniet elke keer alleen de datum kan volgens mij nietkloppen.