Agressieve honden. - Reisverslag uit Rome, Italië van Gerrit en Hennie Niessink - WaarBenJij.nu Agressieve honden. - Reisverslag uit Rome, Italië van Gerrit en Hennie Niessink - WaarBenJij.nu

Agressieve honden.

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie

22 Juli 2010 | Italië, Rome

Dag 90. Donderdag 22-07. 32 gr. Hoogte 995 mtr.

Monzumo - Madonna dei Fornelli. 16 km. 4.30 uur.

We nemen een weg onderlangs de berg en denken daar in deze hitte wat mee te winnen. Mooi niet dus! De weg is smal, door hoog struikgewas maar wel goed gemarkeerd. Uiteindelijk is het nog 5 km. om ook. Als we op een paar grote keien zitten uit te blazen komt er een ree aan. Dat is lang geleden dat we dat hebben gezien! Er zijn ook zeer veel grote prachtige vlinders zoals steeds de laatste weken. Anjers staan er veel langs het pad. In Croci komen weer op de normale route. Toen ik daar een route bordje van dichtbij wilde bekijken vloog er een hond op me af, hij was veel te lang aangelijnd. Gelukkig alleen een paar oppervlakkige wondjes, maar wel hevig schrikken. De honden zijn allemaal zeer agressief hier! De Mont Galleto is nog een flinke klim naar 995 mtr. Boven op de berg staan wel 6 windmolens op een rij. Horizon vervuiling dat is het wel maar een heel vreemd gezicht. Het laatste stuk is een makkie om te lopen, een flink breed pad met prachtige panorama's om ons heen. Het hotel is behoorlijk bezet maar gelukkig is er voor ons nog plaats.

• 26 Juli 2010 - 17:38

Anita:

minicursus italiaans voor als je eens weer zo'n monster tegenkomt:
    rot op:cazzo
    af :via
    huus :casa
    pas op je krijgt een schop: fino ad ottenere una pala
    hè, je tetanus inenting is toch nog wel geldig hé?

• 26 Juli 2010 - 18:25

JUL:

Ook de honden zijn in Italie dus warmbloedig en aggressief! Dat mormel zag in jou kennelijk een aantrekkelijk hapje. Durft ie wel tegen een vrouw? Zo zie je maar Hennie, je kunt ze nooit helemaal vertrouwen. Meestal ligt dat aan de baas trouwens. Goede tip van Anita, al vrees ik dat deze aggressieve viervoeter daar weinig oren naar heeft. Een welgemikte trap onder z'n achterste had in dit geval waarschijnlijk ook wel geholpen. Die opmerking over de tetanusprik snijdt hout, je kunt niet voorzichtig genoeg zijn....

Verslag uit: Italië, Rome

KIKA actie

17 September 2010

Epiloog
Gerrit en Hennie

Voettocht Lochem – Rome. Na onze voettocht van de Waddenzee naar de Middellandsezee ( eerst Pieterpad en daarna de G.R. 5 ) lag het al lange tijd in onze bedoeling om onze wandelschoenen aan te trekken voor weer een lange tocht. Het liefst zoveel mogelijk langs onbekende en onverharde paden. Onze keuze viel daarbij op Rome. Een prachtige tocht via oude Romaanse pelgrims- en handelswegen, met natuurlijk aan het eind de prachtige oude stad Rome. Na een winter van route plannen en andere voorbereidingen vertrekken we 24 april 2010. We hebben er ontzettend veel zin in!

Actief sinds 08 April 2010