De oude stad.
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie
15 Juli 2010 | Italië, Verona
Verona.
Vandaag hebben we wat rond gekeken hier. Verona is een oude Romeinse stad, dus genoeg te zien. De Fresco's in de kerken zijn geweldig! Verder hebben we weer enig speurwerk moeten verrichten om aan route kaarten te komen. 1:100.000 is het kleinste wat er te krijgen is maar dat moet lukken. Uiteraard hebben we weer uitgebreid gewassen, een heel gedoe met de hand wassen, het is ons nog steeds niet gelukt daar iemand voor te vinden. Mw. hier heeft het veel te warm om iets extra's te doen. Hoe is het mogelijk, deze hitte moet ze toch gewend zijn! Wasserettes zien we ook nergens. Op het heetst van de dag hebben we in het Internet café gezeten, heerlijk koel en lekkere koffie! Morgen gaan we er weer voor.
15 Juli 2010 - 12:19
JUL:
Die kleren van jullie zullen niet al te fris ruiken schat ik zo in. Er zijn wel wasserettes in en rons Verona.
Gevonden op internet:
Jeugdherberg/Hostel
Ostello Villa Francescatti.
Adres:
Salita Fontana del Ferro 15, 37129 Verona
Je hebt er ook internettoegang, een leeskamer, Restaurant en dus een ....WASSERETTE -
15 Juli 2010 - 13:25
J.v.d. Meer:
Hallo Henny, jullie internetten wat af. Gelukkig is het hier nu lekker fris. 24 aug vertrekken wij (6 man uit Friesland) van Siena naar Rome (stelt eigenlijk niets voor bij jullie vergeleken. Ik volg jullie weet ik wat ons staat te wachten. Wij staan ook bij Pelgrimwegen naar Rome.
Gr. pelgrim Johannes. -
15 Juli 2010 - 15:39
Anita:
voor alle lezers van deze pelgrimstocht.
wil je een berichtje achterlaten op mijn emailadres:
anitadommerholt-niessink@hotmail.com
met vermelding: pelgrims
16 Juli 2010 - 19:31
ELBE:
Lieve vrienden,wat is het toch fijn dat jullie tegen regen en erge warmte kunnen.Onvoorstelbaar,dat jullie nog zoveel energie hebben om ook nog veel leuke dingen te doen.Ons petje af voor jullie mooie verslagen.Wat een lief stel zijn jullie om ons zoveel te vertellen.Bert en ik zijn een weekje op een camping geweest in Bergharen.Van 7-tot 11Julie.Ellen,Jos en Joost hebben we dus geregeld ontmoet en natuurlijk hadden ze ook zo nu en dan oppas nodig.
Wij hebben op de camping een vreselijke storm meegemaakt.Bert en ik hingen elk aan een kant van de luifel in de stromende regen en storm.Gelukkig is alles voor ons goed verlopen,maar voor anderen op de camoing niet.Hele voortenten zijn weggescheurd van caravans.Heel triest allemaal.Lievers gegroet van ons en sterkte,op de been blijven en vecht door!Jullie kunnen het!!!liefs,ELBE.