Huiswerk goed gemaakt.
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie
14 Juni 2010 | Duitsland, Güttingen
Liptingen - Güttingen. 30 km. 7,15 uur.
In tegenstelling met de weersverwachting is het droog en schijnt de zon, het blijft de hele dag lekker loop weer. Gerrit heeft weer een route uitgestippeld. Deels door het bos en deels door het open veld. Hij is gisteravond een hele tijd bezig geweest de route op kaart uit te zoeken. Hij maakt zijn huiswerk steeds goed. We hebben mooie tochten en zijn weinig mis gelopen. Tijdens het wandelen is het natuurlijk wel steeds opletten. Als we bij een bron ons water bijvullen ontmoeten we mensen die Z- Afrika als tweede moederland hebben. Om precies te zijn Windhoek in Namibië. Omdat mevrouw ons Nederlands hoort spreken begint zij in het Z- Afrikaans tegen ons te praten. Wij hebben 4 jaar geleden met onze vrienden Sonja en Simon een campertocht van 6 weken door Z-Afrika gemaakt ook door Namibië. We praten met elkaar over dit prachtige land. Als we op het terrasje van het 'vliegveld' van Wahlwies ons opladen met Cola horen we dat Nederland met voetballen van Denemarken heeft gewonnen met 2-0. Bij het hotel aangekomen moeten we 86 treden op om in het slaapgebouw te komen. Uiteraard moet er ook nog worden gegeten dus weer heen en weer. Het gaat bepaald niet van harte na 30 km lopen!
16 Juni 2010 - 13:59
Joke:
Wat een doorzetters zijn jullie toch!!!!! Ik vind het leuk om elke keer weer wat van jullie te horen( te lezen) en vind het steeds knapper worden. In Nederland is op dit moment voetbal heel belangrijk,maar daar hebben jullie lekker geen last van. Goede reis verder. -
16 Juni 2010 - 17:17
Anita:
Gelukkig, jullie zijn weer te traceren op de kaart.
Voor diegene die geen idee heeft waar Güttingen ligt: aan de zuidkant van de Bodensee (Zwitserland). Gistermorgen belde mama om 8.15, net voordat ze gingen wandelen. Het regende daar en daar moest ze om lachen. De dip van vorige week is weer helemaal over.
1000 km! wie had dat gedacht. Volgens mij jullie zelf ook niet. Op naar Rome, nu gaat het zeker lukken.
Heel veel liefs,
Anita -
16 Juni 2010 - 18:34
Anita:
Grappig! Er zijn (minimaal)2 Güttingen. Ze zaten dus nog in die in Duitsland en niet in die in Zwitserland.