Rode - en zwarte Wouw
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie
10 Juni 2010 | Duitsland, Rottweil
Obendorf - Rottweil. 22 km. 5.30 uur.
Het is zeer warm vandaag, al voor het middaguur is het al 32 graden. Af en toe lopen we in het open veld zonder schaduw van de bomen en dan is het niet leuk meer. We drinken liters water, karnemelk en sap. Als we tijdens de lunch pauze op een schaduwrijk plekje zitten cirkelen er 4 Wouwen laag boven onze hoofden. We kunnen ze een hele tijd goed volgen. Overnachten doen we bij een particulier adres, we blijven hier 2 nachten.
11 Juni 2010 - 11:10
JUL:
WOUW (hadden die het op jullie voorzien?), 32 graden! Wie heeft die kachel daar zo hoog opgedraaid? Wat een "aanslag" op je lijf en leden. Van het ene uiterste in het andere, Nederlandse toestanden! Hier doen we het met 'slechts' 25 gr. (wel drukkend benauwd).Ik benijd jullie niet! En het is nog zover! Gelukkig even tijd om op adem te komen. Zelf ben ik nog niet bekomen van de schrik van de verkiezingen. Ik schaam me dood voor die ruim 1,5 miljoen l andgenoten. Jullie zakken aardig af naar het zuiden en hebben nu al een wereldprestatie geleverd. We lijden met jullie mee... -
11 Juni 2010 - 15:03
Elly En Bert.:
Geweldig jullie reisverslagen!Dag 45 28gr.en 28km. gelopen.Dat was een echte uitdaging inverband met het getal 28 zeker? Jullie hebben er wel zin in zo te lezen.En wat fijn Hennie en Gerrit dat het op het
moment zo goed lukt.Zelfs een uur moeten wachten op een laptop en dat allemaal voor ons "luie stoelzitters" na een mooie en vermoeiende dag.Liefs van ons en geniet van al het moois.
11 Juni 2010 - 18:24
Anita:
hoi.
Ik snap er niets meer van. Of jullie wijken gigantisch van de vooraf aangegeven route af of je hebt de helft van de bladzijden niet gekopieërd. Jullie zijn in ieder geval van de kaart verdwenen.
Vergeet ondanks alle ongemakken niet te genieten.
Liefs,
Anita
12 Juni 2010 - 08:01
JUL:
Eerlijk gezegd ben ik het spoor ook een beetje bijster geraakt Anita. Ik dacht dat het aan mijn leeftijd lag, maar gelukkig...Maar ach, we pikken de route wel weer ergens op toch. Je moeder houdt ons perfect op de hoogte.. Hennie, je ziet wel dat je met argusogen wordt gevolgd... Waar komt die 32 graden opeens vandaan? Raken de gemoederen nog niet verhit? Je schreef al dat Gerrit last heeft van gekke buien. Komt vast ook door de hitte. Blijf "Buttermilch" drinken en ons op de hoogte houden, waar je je dan ook maar mag bevinden.. -
13 Juni 2010 - 09:42
Gerrie En Bert:
Dag wandelfanaten. Zo even een compliment uit Neede. Dat jullie ondanks enkele sombere uurtjes en een gekke bui van Gerrit toch zo door gaan geweldig.Er zijn twee mensen uit Neede per fiets op weg naar Rome we hebben ze de groeten voor jullie mee gegeven indien ze jullie ergens mochten ontmoeten.
Voor ons is a.s. vrijdag de vakantie aangebroken. We doen het wat rustiger dan jullie, zeker weten.
Groetjes van Gerrie en Bert.