Maultaschen Kreationen
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie
05 Juni 2010 | Duitsland, Unter Reichenbach
Portzheim - Unter Reichenbach. 14,4 km. 3.20 uur.
Na de bustocht van 50 min. zijn we weer in Portzheim waar we een grote boekhandel bezoeken. We kunnen er gelukkig alle kaarten die we nodig hebben tot Konstanz kopen. Om half twaalf beginnen we aan onze tocht voor vandaag. Het is warm, maar we lopen heerlijk onder de bomen langs het riviertje de Nahold. Er zijn leuke lig- en zit plekjes waar ook wij gebruik van maken. We logeren in een heel gemoedelijk Gasthaus (Löwe) waar de eigenaar echt Schwalbische gerechten kookt. We eten Maultaschen Kreationen. Deegkussens gevuld met gehakt, spinazie of i.d. Het lijkt op Ravioli. Maar dan groter. Als toetje nemen we Susse Schupfen. Ook van deeg, mit eis und früchten. Heerlijk. Het lijkt wel of we vakantie hebben.
07 Juni 2010 - 14:01
Bert En Elly:
Wat een heerlijk vakantie-dagje Met zo"n bijzondere dis.Wat een warm weer hebben jullie nu.De natuur is overal prachtig he na al die regen.Geniet er maar van en wij genieten wel van jullie mooie verhalen.Succes wij denken aan jullie.groetjes en liefs.