Arenden
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie
21 Mei 2010 | Duitsland, Boppard
Koblenz- Boppard. 25 km. 6.30 uur.
De zon schijnt en blijft de hele dag schijnen. Het is even spoorzoeken voor we de stad uit zijn. We gaan weer boven door het bos met doorkijkjes op de Rijn. Nauwelijks in het bos of we zien 2 ...Arenden boven de Rijn zweven(geen kijker bij ons, te zwaar). Gerrit gaat helemaal uit zijn dak! In het middaguur zien we een vleermuis rondfladderen. heel vreemd toch voor een nachtdier? Het is heerlijk lopen bij deze temp. We lopen ook weer een stuk over een Romeinse weg. Aan het einde van deze dagtocht een spectaculaire afdaling v.a. 300 mtr. heel steil naar beneden over rotsachtig gesteente . Het is gezellig binnen komen in Boppard. De mensen zitten langs de Reinprommenade allemaal op terrasjes. Wij zoeken het hogerop, we hebben voor vanavond een appartement gehuurd.
23 Mei 2010 - 07:56
JUL:
Moet je al een "jaartje meer" in de bagage meeslepen en dan nog zo'n "vette" afdaling voor de kiezen krijgen.. Gelukkig hebben jullie een adelaar "gespot", dat geeft die vogelaar die met je meeloopt vleugels en hernieuwde energie. Nog geen inzinking na een maandje wandelen? -
23 Mei 2010 - 14:41
Sonja:
Gisteravond thuis gekomen van een week Barcelona en Catalonie. Hennie,alsnog van harte proficiat, kon je niet s.m.s. zaten hoog in de uitlopers van de Pyreneeen. Er lag nog sneeuw op sommige bergen.
Een vermoeiende,maar mooie reis en veel gezien en ...gelopen!
Vandaag echt bijkomen.
Bij Simon brak Donderd.,tijdens diner, 2 onder tanden af, Vrijdag een derde tand. gelukkig geen pijn. Hij speelt nu voor ,,Dracula ,, Voor de mimiek moet hij nog flink oefenen!!!
Fijn dat alles goed is met jullie,ja, je maakt zo van alles mee! gezellig dat Bert en Elly in Koblenz waren!,
Blijf vol spanning jullie ,,avonturen,, volgen, Volgende week naar Voorhout, Mark en Dagmar helpen behangen,schilderen in hun nieuwe huis,wij ,,kamperen,, dan op de grond. Hen,nog een dikke knuffel voor je verjaardag( jij ook hoor Ger! )Gezellige voettocht verder samen, lieve groet Simon en Sonja -
24 Mei 2010 - 16:47
Joke:
Hoi Hennie en Gerrit, Wij zijn net weer terug van een heerlijk weekendje kamperen in Drenthe en natuurlijk moest ik even lezen hoe het met jullie is vergaan de laatste paar dagen. Ik ben weer helemaal op de hoogte en ben blij dat het goed gaat, ook al is het af en toe zwaar. maar dat was te verwachten. Succes verder en trouwens, Herman en ik worden opa en oma. Leuk he?