De route - Reisverslag uit Lochem, Nederland van Gerrit en Hennie Niessink - WaarBenJij.nu De route - Reisverslag uit Lochem, Nederland van Gerrit en Hennie Niessink - WaarBenJij.nu

De route

Door: Hennie

Blijf op de hoogte en volg Gerrit en Hennie

18 April 2010 | Nederland, Lochem

Vanaf huis gaan we richting Emmerich waar we de Duitse grens passeren. De tocht voert verder door Duitsland tot de Bodenzee. Daar gaan we Oostenrijk in om via de Arlberg- en Reschenpas Bolzano (Italië) te bereiken. Dan via Verona, Florence, Assisi naar ons einddoel Rome.
Dit alles uiteraard zoveel mogelijk via bergpaden.
De tocht is tussen de 2200- en 2400 km lang, we hopen na 120 dagen in Rome aan te komen.

We houden jullie op de hoogte.

• 18 April 2010 - 17:56

Saskia:

hoi paps en mams,

Deze week wordt het aftellen geblazen! Na alle voorbereidingen is dan eindelijk de datum van vertrek in zicht. Gilko en ik lopen zaterdag een stukje met jullie mee (niet helemaal tot Rome hoor!) om jullie uit te zwaaien, en dan zien we jullie over een paar maanden weer terug. Ik ben erg benieuwd naar al jullie avonturen die jullie ongetwijfeld zullen meemaken.

Veel liefs van Saskia

• 18 April 2010 - 19:34

Anny Alferink:

Hallo Gerrit en Hennie, Volgens Ton heeft hij het mij verteld, maar voor mij is dit bericht een verrassing. Wat gaan jullie weer iets geweldigs doen! Ik wens jullie een voorspoedige tocht, geniet ervan. Heel veel succes. Dit alles ook namens Ton.

• 19 April 2010 - 07:59

Ans En Wim Ardesch:

Dit is grappig. Gisterenavond hebben we met Joke en Herman de film over Oderbruck 2010 gekeken, heel mooi en heel leuk, en over jullie tocht gesproken. Je oortjes zullen wel getoet hebben. We hebben afgesproken jullie nog even te bellen. Horen hoe ver de voorbereiding zijn en jullie een fijne tocht te wensen. Ook wel sterkte te wensen. Naast het telefoontje dat je nog mag verwachten gaan we jullie tocht volgen en ... becommentariëren. Onze opmerkingen moet je niet al te serieus nemen maar dat weet je als mijn naam er onder staat. Wat je wel serieus moet nemen is mijn volgende opmerking. Ik ben er trots op jullie te mogen kennen en ... dat jullie deze uitdaging aangaan. Het is ook wel fijn te weten dat je dit nog kan.
    Toi toi toi. Wim

• 19 April 2010 - 10:39

Joke En Herman Wansc:

Lieve Hul en Gul,
    Zoals jullie gelezen hebben bij Ans en Wim leven we nu al met jullie mee. We wisten dat de tocht gauw zou beginnen en het komt echt snel dichterbij. We wensen jullie een hele mooie, goede, voorspoedige tocht en hopen dat alles goed zal gaan. Succes en we gaan jullie volgen! Kus van Herman en Joke

• 20 April 2010 - 16:46

Ellis En Robert :

Beste Gerrit en Hennie,

Wij zijn ook te voet onderweg naar Rome. Onze tocht lopen we echter in etappes. We hebben dezelfde route als jullie. Wij gaan 8 juni weer verder lopen vanaf Schattenmühle (Schwarzwald). We willen dan een week lopen en hopen tot in Nenzing (Vorarlberg) te komen. We wensen jullie veel wandelplezier toe. We zullen jullie op de Website volgen.

Met vriendelijke groeten

Ellis en Robert Pepels

• 23 April 2010 - 06:42

Martha En Evert:

nog 1dag en vertrek met de rugzak vol goede moed geniet van dat alles het ga jullie goed.

• 23 April 2010 - 19:52

Gera En John:

Hennie en Gerrit,

Nog 1 nachtje in je eigen bedje voor het avontuur gaat beginnen. Heel goede, mooie en voorspoedige tocht gewenst. Avonturiers wij hopen jullie gezond te mogen ontmoeten na terugkomst. Geniet van alles wat je gaat zien!

Hartelijke groet Gera en John

• 23 April 2010 - 20:07

Marloes:

Nog een paar uurtjes en dan is het zover!! Jullie hebben in ieder geval (op de start) mooi weer :) Ik hoop dat jullie voorzichtig doen en ik ga jullie missen, maar ik zal jullie vanaf hier volgen! Wij komen jullie morgen natuurlijk uitzwaaien!! Heeeel veel succes en geniet ervan!

Dikke kus Marloes

• 24 April 2010 - 05:50

Anita:

Vandaag gaat het gebeuren! Op naar Rome.
    pap en mam, ik ben supertrots op jullie. Kelly, Marloes, Martijn en ik stappen zo in de auto naar Lochem om jullie, op deze toch wel heel bijzondere dag, uit te zwaaien.
    Heel veel liefs,

Anita

• 24 April 2010 - 17:47

Saskia:

lieve papa en mama,

Wat een bijzondere ochtend! En wat fantastisch dat jullie door zoveel mensen werden uitgezwaaid! Allemaal mensen die jullie een warm hart toedragen.
    Ik vond het fijn om een stukje met jullie mee te lopen, nog een beetje te kletsen over ditjes en datjes, en onderweg wat grapjes te maken! Maar het moment van afscheid nemen was natuurlijk onvermijdelijk. En dat was niet gemakkelijk, dat kan ik je wel zeggen. We hebben jullie nagekeken en gezwaaid, net zo lang tot jullie uit het zicht waren verdwenen. En natuurlijk een traantje weggepinkt.
    Veel liefs, Saskia

• 25 April 2010 - 18:38

Gilko:

Hoi Hennie en Gerrit,

Wat een mooi begin van een lange reis. De eerste voetstappen, weg uit dat vertrouwde Lochem. Het was mooi om jullie met z'n twee op weg te zien gaan over al die nog onbekende wegen. Wens jullie héél veel wandelplezier! Warme groeten Gilko

• 26 April 2010 - 19:44

Maarten Goorhuis:

Beste Hennie en Gerrit,
    Jullie hebben toch wel je markeringsspullen meegenomen om de route naar die andere Pieter ook even in de verf te zetten?
    Heel veel succes en plezier op jullie tocht.
    Met hartelijke groet, Maarten.

• 29 April 2010 - 13:39

Joris Luesink:

Fantastisch!!

Respect!

• 29 April 2010 - 19:02

Grace Schneider:

dag vader en moeder van saskia. saskia gaf me jullie site door. ik wens jullie veel mooie wandeldagen. wat geweldig dat jullie deze tocht aangaan. petje af!veel succes.

grace schneider

KIKA actie

17 September 2010

Epiloog
Gerrit en Hennie

Voettocht Lochem – Rome. Na onze voettocht van de Waddenzee naar de Middellandsezee ( eerst Pieterpad en daarna de G.R. 5 ) lag het al lange tijd in onze bedoeling om onze wandelschoenen aan te trekken voor weer een lange tocht. Het liefst zoveel mogelijk langs onbekende en onverharde paden. Onze keuze viel daarbij op Rome. Een prachtige tocht via oude Romaanse pelgrims- en handelswegen, met natuurlijk aan het eind de prachtige oude stad Rome. Na een winter van route plannen en andere voorbereidingen vertrekken we 24 april 2010. We hebben er ontzettend veel zin in!

Actief sinds 08 April 2010